Mijn ouders ouder

Op hogere leeftijd krijgen ouderen hun beperkingen. Mijn ouders ouder helpt de mogelijkheden van eigen en externe hulp in kaart te brengen. En wijst de weg in het woud van regelgeving en zorgverleners. (uitverkocht)

Dick Kits  –  2006

Het Nieuwe Oud

In Het Nieuwe Oud laten nieuwe ouderen zien hoe zij kansen benutten, dat zij nog volop participeren en in het leven staan. Zonder hun inzet staat de maatschappij stil. Dit boek inspireert tot een nieuwe kijk op ouder worden. (uitverkocht)

Dick Kits en Hedda Schut  –  2011

De dag door met dementie

De dag door met dementie is een absolute eye-opener voor iedereen. Wat is dementie precies en waarom gebeurt er wat er gebeurt? Helder en overzichtelijk wordt uiteengezet waar je rekening mee moet houden, waar je op moet letten en hoe je simpele misverstanden voorkomt. Praktische tips illustreren hoe je een prettiger en meer ontspannen omgang met mensen met dementie kunt hebben.

Anneke van der Plaat en Dick Kits   –  2016

Contact

Een groeiende behoefte aan wezenlijker contact en communicatie, hoe krijg je dat voor elkaar?

CONTACT – in een complexe wereld reikt je hiervoor praktische en hedendaagse inzichten aan. De zeven regels van communicatie laten zien hoe je je de kunst van leven en samen leven kunt eigen maken. Volg ze en zie dat een goed contact eerst bij jezelf begint.

Dick Kits – 2019

Bestellen: dick@dutch8.nl